Order Form

Name:
Email Address:
LOCATION/COUNTRY:
POST SERVICE:
PAYMENT MENTHOD:
CONTACT NUMBER:
MAILING ADDRESS:
ENQUIRY/ORDER:

Click here to put a form like this on your site.

Penjagaan & Perawatan Badan

9:59 PM Posted In , , , , , , , , , , , 0 Comments »

Breast SerumSedihnya Ditegur Suami, Katanya “saya tak seperti dulu”

-Penyelesaianya, dapatkan Breast Serum dari Rzac Cosmetic dengan formula Purrearia Mirifica Extract dan Ginseng Extract yang berfungsi untuk membentuk, memejal dan memantapkan payudara agar kembali montok.

Harga : RM25.00


Armpit Powder
Armpit Powder adalah serbuk pencerahan tanpa bahan larangan sesuai untuk menanggalkan kesan hitam pada bahagian ketiak dan menghilangkan keringat di badan. Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur.

Harga : RM6.90


Hot Chili Slimming Gel (50gm)
Diperkaya daripada tumbuhan Birch dan Seaweed yang dapat memecahkan selulit pada badan dan lemak yang berlebihan secara perlahan-lahan. Sesuai terutama perempuan yang baru melahirkan anak.

Harga : RM13.00


Spa Milk Salt (120 ml)
Kandungan garam laut mati yang dapat menghilangkan kekotoran.

Cara Penggunaan :
Basahkan badan dan gosok seluruh badan perlahan-lahan dan bilas. Sesuai untuk semua jenis kulit. Gunakan 1 atau 2 minggu.

Harga : RM10.90

Breast Cream (50gm)Krim yang mengandungi ekstrak Kigelia Africana dan mengandungi bahan aktif Flavanoids dan Steroidal Saponins. Ia berfungsi untuk menegangkan , membentuk, memejal dan mencantikkan payudara dengan lebih cepat dan selamat tanpa meninggalkan kesan sampingan. Keberkesanannya dapat dilihat dalam tempoh 14 hari pemakaian.

Harga : RM28.00

Yogurt Milk Body Scrub (100gm)Krim lulur yang diperbuat daripada campuran minyak zaitun, protein yogurt dan susu. Dapat membantu mencerahkan kulit serta menyingkirkan sel-sel mati agar kulit menjadi halus dan mulus seperti semulajadi.

Cara Penggunaan :
Gosokkan secara perlahan-lahan keseluruhan badan dan bersihkan.

Harga : RM14.90

Milky Bath (60ml)Untuk mandian, menjadikan kulit cerah dan lembab.

Cara Penggunaan :
Campurkan setengah botol Bath Milk ke dalam air dan rendamkan badan selama 25 minit dan bilas.

Harga : RM15.00

Yogurt Milk Whitening Body Soap (90gm)Rahsia kecantikan mandian yogurt dan susu digunakan secara tradisional semenjak zaman cleopatra lagi. Kini RZAC Cosmetic mengeluarkan Yogurt Milk Whitening Body Soap yang mengandungi yogurt strawberi dan kandungan protien susu agar kulit sehalus bayi. Anda sendiri boleh melakukan mandian susu dengan mudah di rumah. Alamilah rahsia kecantikan, kelembapan kulit seperti bayi dengan mandian susu....

Harga : RM10.90

Lulur Serai Wangi (120gm)  • Diperbuat daripada pati serai wangi
  • Menanggalkan sel-sel kulit mati
  • Mencerahkan kulit
  • Menyingkirkan angin yang berlebihan di badan
  • Menjadikan warna kulit sekata
  • Memecahkan lemak di badan
Cara penggunaan :

Lulurkan badan dengan lembut. Mandikan dengan menggunakan air suam untuk mendapatkan kesan yang baik.

Harga : RM19.90

Armpit & Bikini Area - "Whitening SPA Salt" (120gm)Pencerahan dalam masa 7 hari dengan penggunaan Armpit & Bikini Area dari RZAC Cosmetic. Ramuan daripada Garam Spa istimewa yang mengandungi Vitamin E dan ekstrak semulajadi yang dapat menanggalkan kesan mati pada bahagian ketiak dan dicelah-celah paha. Dengan penggunaan berterusan menjadikan kulit cerah halus dan lembut.

Harga : RM14.00

0 comments: